Royal onsdag i det sydfynske

Kronprins Frederik og hustru besøger sydfyn.
Foto: SNEJBJERG CARSTEN/POLFOTO

Royal onsdag i det sydfynske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg og Langeland får besøg af Frederik og Mary.

SYDFYN: Allerede længe inden, kongeskibet "Dannebrog" på slaget 9.30 lægger til ved Maritimt Center, vil Svendborg og Rudkøbing været klædt på til royalt besøg.

Fra de klokken lidt i 10 går i land, og til de syv timer senere vender tilbage for at gå om bord igen, vil masser af svendborgensere og langelændere have haft lejlighed til at få et glimt af kronprinsparret.

På kajen modtages kronprinsparret af bl.a. Svendborgs borgmester, Lars Erik Hornemann, og Langelands borgmester, Knud Gether - og som det sig hør og bør ved den slags officielle modtagelser også stiftsamtmand Nina Würtzen, regionsrådsformand Carl Holst, retspræsident Bjarne Pedersen, politidirektør Poul Løhde, major Henrik Dyhr, beredskabschef Knud-Otto Westergaard, kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf og havnemester Hans Søby - alle med ledsagere.

Derefter går det slag i slag - først i Svendborg og så om eftermiddagen i Rudkøbing.

Indimellem afbrudt af en frokost på Hotel Christiansminde, hvor Svendborg Byråd er vært - for over 100 gæster. Deriblandt, naturligvis, alle byrådsmedlemmerne selv med, for de flestes vedkomme, ledsagere. Og med overrækkelse af kommunens gave til kronprinsparret.

Når kronprinsparret er tilbage på Dannebrog ved 17-tiden, er besøget ikke forbi.

Om aftenen skal politikerne og alle de mange honoratiores til souper på skibet - inviteret af Frederik og Mary.

Royal onsdag i det sydfynske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce