Ros til VM i Svendborg


Ros til VM i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både atleter, arrangører og publikum vendte tomlen op for VM i Cross Triatlon 2018 i Svendborg

Ruben Ruzafa, Spanien, vinder af elite-klassen
Guldvinder af Cross Triatlon 2018 i Svendborg, Ruben Ruzafa, Spanien. Foto: Michael Nørgaard

- Alt har fungeret perfekt. Jeg tog førerpositionen efter fem kilometers cykling. Sporet var virkelig godt, og vejret og vandet er hverken for koldt eller varmt.

- Det er første gang, jeg er i Svendborg. Men jeg har min mor med, og vi er indlogeret i Faaborg, så vi får set en stor del af Sydfyn. Her er så smukt med både havn og skov.

Petter Blondeau, direktør Fynske Bank, der er hovedsponsor
Petter Blondeau, direktør Fynske Bank. Foto: Michael Nørgaard

- Vi har pænt mange penge i det her som dansk hovedsponsor. Vi har også mange medarbejdere involveret i de tre fynske byer, hvor VM'et foregår. Derudover laver vi kundearrangementer. For eksempel har vi haft en sejltur på Odense Å, og i dag har vi en vip-lounge på Fremtidsfabrikken. Vi er også en del af medaljeoverrækkelsen.

- Vi hører fra deltagerne, at de er ret imponeret og roser arrangementet. For Fyn og Svendborg er det supergodt, og vi kan godt være berettiget stolte, synes jeg.

- Det er en stor ting. Et verdensforbund, der laver VM i Svendborg. Det viser, at vi godt kan løfte en stor opgave på Fyn - også i Svendborg.

- Jeg synes også, at det er så godt, at det er åbent for alle at tilmelde sig. Og at det er inddelt i aldersgrupper. Det bærer præg af meget innovation og stor frivillighed. At det ikke er en stor kommerciel organisation, der sætter sig på det hele. Det kan jeg godt li'.

Emil Schnakenburg og Theea Andersen, Svendborg
Emil Schnakenburg og Theea Andersen, Svendborg, søn og mor. Foto: Michael Nørgaard

Theea: - Vi kunne høre kommentatorerne og ville lige ned og tjekke, hvad der skete på havnen. Det er fantastisk at mærke den internationale atmosfære. Det er næsten som at være ude og rejse.

Emil: - Jeg læser til fysioterapeut, og det er interessant at komme tæt på atleterne og se, hvad de kan præstere med deres krop.

Theea: - De er lidt tynde, synes jeg. De kommer nok ikke så meget på McDonald's.

Emil: - Men der er god stemning og mange flotte damer at kigge på, ha-ha.

Ros til VM i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce