Nogle af landets førende politikere melder deres ankomst til Demokratifestivalen i Ollerup til sommer

Det er de store kanoner, der bliver rullet frem, når der den 4. og 5. juni igen er Demokratifestivalen i Ollerup.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er allerede blevet annonceret som hovedtaler, og nu har arrangørerne fået tilsagn fra fire af landets førende politikere om, at de også kommer til festivalen.

Det drejer sig om medlem af EU-Parlamentet Jens Rohde (RV), DF-gruppeformand Peter Skaarup, SF-formand Pia Olsen Dyhr samt Alternativets leder Uffe Elbæk, som deltager i en debat om flygtninge under festivalen.

Fællessang

Udover at kunne præsentere de fire politikere meddeler arrangørerne, at de har indgået aftaler med Joakim Ingversen og Monster fra Ramasjang om at komme til festivalen, ligesom der vil være fællessang med P4-Fyn-vært gennem mange år Ruth Kabel.

Læs mere på www.demokratifestival.dk

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.