Kvinde truede ekspedient med en saks under et røveri sent tirsdag.

En mandlig ekspedient på Circle K-tanken på Ørkildsgade i Svendborg blev tirsdag klokken 22.39 truet med en saks af en kvinde, der kom ind på tanken og forlangte penge.

- Hun ville have kontanter, men Circle K kører med et kontantløst system, så det kunne hun ikke få. Og da hun ikke kunne det, forsynede hun sig selv med en six-pack Royal-dåseøl, siger Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi.

Efter røveriet stak kvinden af på en nyere, hvid scooter og forsvandt mod havnen. Det er endnu ikke lykkedes politiet at få fat i hende, men hun beskrives som dansk, 20-25 år, 165-175 cm høj, kraftig af bygning, mellemlangt brunt hår.

Hun var iført en lang, grøn jakke med pelskant, og hun forsvandt på den hvide scooter i retning mod havnen.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet, bedes man ringe på telefon 114.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.

Mere om emnet

Se alle
1
Kvinde fængslet for røveri og brandstiftelse: - Jeg har ødelagt mit liv

Kvinde fængslet for røveri og brandstiftelse: - Jeg har ødelagt mit liv