Røveri i Fakta: Giv mig 600 kroner

Denne Fakta-butik på Vesterløkken i det vestlige Svendborg blev onsdag formiddag udsat for et røverieforsøg. Foto: Katrine Becher Damkjær

Røveri i Fakta: Giv mig 600 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet jager delvist maskeret misbrugertype, der krævede penge i Fakta-butik i Svendborg.

Svendborg: Fakta-butikken på Vesterløkken i Svendborg tæt ved Svendborg Storcenter var onsdag formiddag udsat for et røveriforsøg.

Klokken 9.45 gik en delvist maskeret mand hen til kassen og sagde: Giv mig 600 kroner.

Da den ansatte ved kassen afviste at udlevere pengene, kom røveren med et nyt krav:

- Så giv mig 300 kroner, sagde manden, der havde sin ene hånd stukket ned i jakkelommen for at signalere, at han havde et skjult våben, som ville kunne trækkes.

Ekspedienten afviste dog fortsat kravet, og det fik gerningsmanden til at forlade butikken, og han er siden blevet jaget af politiet.

Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Lars Fredensborg, der tilføjer, at gerningsmanden torsdag formiddag stadig er på fri fod.

Gerningsmanden beskrives som en dansk misbrugertype på 35-40 år. Han er ca. 180 cm høj, særdeles spinkel og med fremtrædende kindben. Han fremstod usoigneret med skægstubbe, da han indfandt sig i Fakta-butikken onsdag formiddag.

Manden bar ved røveriforsøget en grå-brunlig skihue, der var trukket ned til øjenbrynene, et gråligt halstørklæde, der skjulte lidt af hagen, og firkantede mørke solbriller. Han var desuden iført en gul vindjakke, der var meget slidt, samt mørke lange bukser.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Røveri i Fakta: Giv mig 600 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce