Røver: Jeg tager livet af mig selv i fængslet


Røver: Jeg tager livet af mig selv i fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: En 30-årig mand blev i går varetægtsfængslet - han er sigtet for at have begået røveri mod Hotel Svendborg søndag aften.

Ifølge hotellets receptionist var den 30-årig først kommet ind og havde bedt om et værelse til ham og hans kammerat, men da den 30-åriges kreditkort ikke virkede, var han blevet afvist.

Kort tid efter var en mand - med ens bukser, men en anden hættetrøje og iført en elefanthue - kommet ind på hotellet og havde lagt sin højre hånd, hvori han holdt en kniv, på disken i hotelreceptionen.

Han havde truet sig til 5000 kroner af hotellets kassebeholdning.

Receptionisten var "95 procent sikker på", at der var tale om den samme mand, som i går sad på anklagebænken i Retten i Svendborg.

Den 30-årig nægtede sig skyldig.

Hans forklaring i retten i går havde dog en del huller - formentlig fordi han ikke havde været ved sine fulde fem søndag aften, hvor røveriet fandt sted.

- Jeg er virkelig psykisk ustabil - det har jeg været, siden jeg stoppede på piller for en halv måned siden. Jeg hører stemmer, jeg er angst og jeg er depressiv, forklarede den 30-årige i går i retten. Under hele grundlovsforhøret sad han og trippede med fødderne og gned sig i ansigtet med hænderne.

Brug for hjælp nu

Efter røveriet havde han taget en taxa ud til psykiatrisk afdeling, hvor de ikke havde plads, hvorfor han fluks tog en taxa til Odense for at blive indlagt på Odense Universitetshospital (OUH), hvor han senere blev anholdt.

Hans egen sindstilstand, var også hans største bekymring, da han blev idømt en uges varetægtsfængsling.

- Jeg tager livet af mig selv i fængslet. Jeg har brug for hjælp nu, udbrød han, da dommen faldt.

Den 30-årige havde tidligere afsonet sin straf på en psykiatrisk afdeling, og det bad han om at måtte gøre igen.

Røver: Jeg tager livet af mig selv i fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce