Fyns Amts Avis +

  • E. Aabo Andersen i Svendborg har for første gang i syv år røde tal på bundlinjen.
  • Blandt årsagerne er, at amerikanerne valgte Donald Trump som præsident, mener direktøren for virksomheden, og direktøren for Dansk Eksportforening er tilbøjelig til at give ham ret.

Tved: Donald Trump sidder i Det Hvide Hus i Washington, og E. Aabo Andersen i Tved har netop præsenteret et 2016/2017-regnskab med et underskud på 2,7 millioner kroner...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Erhvervslivet i forbifarten: Overskud i år et efter konkurs i bådfirma

Erhvervslivet i forbifarten: Overskud i år et efter konkurs i bådfirma