Rockere fængslet for grov disko-vold


Rockere fængslet for grov disko-vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Flere sympatisører mødte op, da to rockere med tilknytning til Hells Angels' støttegruppe AK 81 i går blev fremstillet i grundlovsforhør i Odense. Men Retten valgte at lukke dørene med henvisning til yderligere efterforskning, så de fremmødte måtte dreje om på hælene.

Dommeren lod de to rockere - en 19-årig og en 21-årig mand fra Odense - varetægtsfængsle i fire uger for grov vold.

Episoden, der førte til anholdelserne, udspandt sig på diskotek Crazy Daisy i Frederiksgade i Svendborg natten til lørdag.

De tilrejsende rockere kom her kl. 02.30 i diskussion med en gruppe lokale udlændinge, der er godt kendt af politiet.

Angiveligt var det svendborgenserne, der pludselig fandt, at de fremmede skulle have et par på hovedet. Deres angreb blev imidlertid tilbagebetalt så kraftigt, at rockerne - ifølge politiets sigtelse - ud over at benytte knytnæveslag også slog modstanderne med flasker og glas og nikkede skaller. To 18-årige svendborgensere fik en særlig hårdhændet medfart. Muligvis sigtes også de, nemlig for at have startet slagsmålet.

En af de anholdte Odense-rockere - den 21-årige mand - mødte ikke personligt op i Retten. Under diskoteks-tumulterne var han nemlig faldet og havde brækket benet. Han lå på operationsbordet under grundlovsforhøret og blev varetægtsfængslet in absentia. Hans 19-årige kammerat erkendte ifølge Fyns Politi sigtelsens faktiske forhold. Også en tredje mand fra rocker-miljøet - en 23-årig odenseaner - deltog i diskoteksballaden. Han sigtes for vold, men er efter endt afhøring løsladt.

Ifølge vagtchef Per Sterobo, Fyns Politi, er der intet, der tyder på, at opgøret på Crazy Daisy har haft bandemæssig karakter.

- Det var bare en diskussion mellem to grupper, der udviklede sig voldsomt, siger han.

Rockere fængslet for grov disko-vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce