Rockere bag sydfynsk inkasso


Rockere bag sydfynsk inkasso

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashbagmand på Langeland afsløret, efter at to Bandidos-rockere fra København lavede inkasso i Rudkøbing

RUDKØBING: Han skulle have holdt sin kæft og betalt en påstået gæld på 50.000 kroner, men efter at to Bandidos-rockere fra København onsdag aften truede med at knuse en 32-årig langelænders fingre med en papegøjetang, hvis ikke han betalte pengene til en langelandsk hashbagmand, har rockerne og bagmanden nu for alvor fået problemer på halsen.

For ganske vist betalte den 32-årige 5000 kroner, efter at være kørt fra sit hjem i Rudkøbing til en pengeautomat i byen, hvor han hævede det maksimalt mulige på sit visakort. Men under turen på bagsædet i de to kronragede rockeres bil nåede den 32-årige at sende en sms til sin kæreste, hvori han bad hende kontakte politiet med det samme.

Så da rockerne havde sluppet grebet i den 32-årige med trusler om, at hans eller kærestens hus ville blive brændt ned til grunden, eller hans børn ville komme ud for noget alvorligt, hvis han ikke betalte de sidste 45.000 i dag fredag, løb inkassoholdet lige i armene på politiet.

Det skete på Sundbrovej på Tåsinge, hvor politiet genkendte bilens nummerplade fra anmeldelsen.

Og da den 32-årige og kæresten dybt rystede forklarede politiet, hvad der var sket, tegnede der sig et klart billede af et hashmiljø på Langeland, styret af en 36-årig mand fra Sydlangeland.

Indhentet af fortiden

Den 36-årige skulle med jævne mellemrum hente et kilo hash i Odense eller i København og via et netværk af små forhandlere på Langeland få det omsat.

Det var som misbruger af hash, at den 32-årige var kommet i kontakt med ham.

Men efter at være kommet ud af et årelangt misbrug og i begyndelsen af maj at have betalt sidste rate af en hashgæld, der voksede til dobbelt størrelse på 16.500 kroner, regnede den 32-årige med, at han kunne begynde på et nyt liv.

Men onsdag aften indhentede fortiden og ikke mindst en tilsyneladende grisk hashbagmand og hans håndlangere ham så.

Da de to rockere ikke kunne finde penge i lejligheden i Rudkøbing, fandt de en papegøjetang i en skuffe og lagde den 32-åriges ene finger i med beskeden om, at de ville smadre finger for finger, hvis han ikke hostede op med pengene.

Såvel bagmanden som de to rockere nægtede sig under grundlovsforhørene i byretten i Odense skyldige i røveri eller medvirken til røveri, men ud fra deres kropssprog var det tydeligt, at de var usikre ved situationen. For beviserne mod dem var allerede ved grundlovsforhøret overvældende.

Blandt andet fordi en af den 36-årige bagmands langelandske håndlangere, der også er sigtet i sagen, men siden løsladt, også har belastet rockerne med sin forklaring. Desuden har politiet allerede vidneudsagn, der støtter den 32-årige, samt forskellige beviser i form af papegøjestang og en kvittering fra den hæveautomat, de benyttede til at få de første 5000 kroner.

Både bagmanden og de to rockere blev varetægtsfængslet i fire uger frem til 3. juli.

Rockere bag sydfynsk inkasso

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce