Rigmand må slippe herregård


Rigmand må slippe herregård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rigmanden Jens Dinesen skal aflevere den fornemme herregård Bjørnemose ved Svendborgsund til sin tidligere hustru,kosmetik-dronningen Heidi Sommer.

I en klar dom sagde Østre Landsret i går, at det var ulovligt, da Dinesen i 1998 overdrog den 12 millioner kroner dyre gård fra et selskab, kontrolleret af Heidi Sommer, til et nyt selskab kontrolleret af ham selv og broren,Peter.

Landsrettens dom betyder også, at Dinesen skal levere en ejendom i Vejstrup til næsten tre millioner kroner tilbage tilHeidi Sommers selskab.

- Overdragelsen af ejendommen var ren svindel. Det er dét, Landsretten siger. Og nu skal svindleren og hans håndlangere ud, siger Heidi Sommers advokat, Karoly Nemeth.

Heidi Sommers forældre blev for mere end fire år siden tvunget væk fra Bjørnemose af Jens Dinesen.

Jens og Peter Dinesen blev også dømt til at betale en halv million kroner i sagsomkostninger for Heidi Sommer.

For fem måneder siden tabte Dinesen en anden fynsk herregård, Rosenskjold, ved Middelfart, til det fællesbo mellem ham og Heidi Sommer, som endnu ikke er opgjort efter det celebre jetset-pars skilsmisse.

Jens Dinesen siger, at det er Heidi Sommer, der har tabt. For selv om gården nu skal føres tilbage til selskabet Bjørnemose Aps., så ejes dette selskab af et fælles Dinesen-Sommer-selskab, Make-Up Academy.

- Og så har Heidi Sommer jo ikke fået Bjørnemose, siger Jens Dinesen.

Rigmand må slippe herregård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce