Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Restauratør i ond tro i kødsag

Salvatore Micalizio svinger dejen i Bella Italia. Men ikke alt er lige sjovt lige nu. [Bloed retur]
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Restauratør i ond tro i kødsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af kendt Svendborg-restaurant erkender, at han stjal 64 kilo oksemørbrad

Svendborg: Restauratør Salvatore Micalizio, der driver en af Svendborgs kendeste restauranter, Bella Italia, erkender ifølge Fyns Amts Avis, at han stjal 64 kilo oksemørbrad.

Det er nyt.

For tidligere gav han udtryk for, at der blot var tale om en misforståelse, da han ville trille varerne over kasselinjen hos grossisten Dagrofa i Svendborg 9. januar i år.

Her var to kasser med pasta tømt til fordel for oksemørbrad. Stregkoderne på de to pastakasser udløste således et betydeligt lavere beløb, end hvis han skulle have betalt den rigtige pris for oksekødet.

Restauratøren, der netop har kunnet fejre 30-års jubilæum som restauratør i Svendborg, blev afsløret af videobilleder.

Han betalte efter afsløringen 9. januar differencen mellem prisen på pasta og oksemørbrad og gav udtryk for, at det hele som sagt var en misforståelse. Men ved en afhøring hos politiet har han ifølge Fyns Amts Avis erkendt fire gange at have gjort dette. Altså, betalt mindre, end han skulle.

Når der, som det fremgår af retsmødebegæringen ved retssagen på torsdag, viser sig at være tale om en tilståelsessag, så betyder det, at Salvatore Micalizio sådan set "blot" skal møde op i retten og erkende sin ugerning modsat en sag, som afgøres af domsmænd.

Dagrofa skulle have haft et betydeligt svind i den periode, pizzamanden var forbi som kunde. Micalizio indgik siden et forlig med Dagrofa. Så det er alene politiets sigtelse om tyveri, der nu skal afgøres.

Et rungende ja

12. februar i år gjorde Salvatore Micalizio til Stiftstidende udtryk for, at han var ked af de ondsidede rygter i byen om tyveri, som han opfattede som latterlige.

- At jeg skulle være kødtyv er latterligt. Jeg behøver ikke stjæle. Og det har jeg heller aldrig gjort, kom det fra ham.

I går var hans kommentar til herværende avis denne:

- Er det nødvendigt, at I bliver ved med at køre i det?

Svaret er et rungende ja. For pizzamanden er en kendt person i det svendborgensiske restaurationsmiljø.

Restauratør i ond tro i kødsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.