Rekordoverskud i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune regnskab for 2012 viser, at der kan hældes penge tilbage i kommunekassen.

Rekordoverskud i Svendborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne i Svendborg Byråd kan sammen med deres embedsmænd hælde millioner af kroner tilbage i kommunekassen

Svendborg: Den økonomiske hestekur, Svendborg Kommune har været igennem de seneste år har båret frugt.

Det seneste regnskab viser, at der på driften af kommunen har været et overskud på 134,2 millioner kroner, hvilket betyder, at politikerne med god hjælp fra embedsmændene kan hælde 44,4 millioner kroner op i kommunekassen, så den næsten indeholder 100 millioner kroner. Resten af pengene befinder sig rundt omkring på blandt andet kommunale institutioner, som ikke har brugt alle deres penge i 2010.

Borgmester Curt Sørensen er rigtig godt tilfreds med regnskabet, men han erkender også, at den er et resultat, af en meget stram økonomisk kurs.

- Det er den linje vi har lagt, og har været nødt til at lægge. Det har betydet, at vi har skullet spare og skære i udgifterne og det er klart, at mange har følt sig ramt, men jeg mener stadig, vi leverer en fornuftig vare til borgerne, siger Curt Sørensen, da ikke har tænkt sig at slippe det stramme greb om økonomien.

- Det vil der stadig være brug for. Vi kan stadig blive ramt af dårlige konjunkturer, og så nytter det ikke noget, hvis vi brænder pengene af. Derfor vil borgerne nok ikke komme til at mærke det direkte, men vi kan da håbe på, at vi med den stramme linje kan undgå at skulle ud i en sparerunde i forbindelse med årets budgetforhandlinger. Der findes dog desværre ingen garantier på det område, understreger Curt Sørensen.

Læs mere i Fyns Amts Avis torsdag

Rekordoverskud i Svendborg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce