Underskrifterne for at redde fødeafdeling og akutmodtagelsen i Svendborg strømmer fortsat ind

Bunken af underskrifter både digitalt og på gammeldags papir, der kan være med til at redde fødeafdelingen og akutmodtagelsen på Svendborg Sygehus, fortsætter med at vokse.

Det oplyser Andreas Møller, der er initiativtager til underskriftsindsamlingen og borgerbevægelsen Stop lukningen af Svendborg fødeafdeling og akutmodtagelse, i en pressemeddelelse.

- Vi har over 5500 underskrifter online, og jeg har nok et par tusind derhjemme, siger han ifølge en pressemeddelelse.

Der kan dog ligge endnu flere underskrifter rundt omkring, og dem håber Andreas Møller på hjælp til at indsamle.

- Der ligger stadig mange underskrifter rundt omkring - især på Langeland, så hvis de fantastiske borgere, som har hjulpet, vil samle dem sammen nu her og kontakte mig vil det være fantastisk, siger han.

Målet er at samle 10.000 underskrifter og deadline nærmer sig. På tirsdag den 8. marts klokken 13 kører Andreas Møller sammen med andre frivillige til Vejle for at aflevere underskrifterne til regionsrådsformand Stephanie Lose (V).

Fødeafdelingen og akutmodtagelsen er en del af katalog med spareforslag, som regionsrådet skal tage stilling til i slutningen af april.

Fredag klokken 15.30 vil der blive samlet underskrifter ind i Ringe og lørdag morgen vil han sammen med byrådet i Svendborg samle underskrifter ind i centrum af byen.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
3
Folkemøde mod lukning af fødegang

Folkemøde mod lukning af fødegang

Svendborg: Fødselssamtaler forebygger angst og depression

Svendborg: Fødselssamtaler forebygger angst og depression

Sundhedsplejerske imod spareforslag

Sundhedsplejerske imod spareforslag