Hesselager: En bil af den eksklusive mærke Range Rover er blevet stjålet fra en landejendom på Boholtvej ved Hesselager.

Det er sket i tidsrummet fra lørdag aften til søndag morgen, og ifølge kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg befandt bilen, som er fra 1990, sig i en vognport.

- Et par dage forinden havde ejeren skubbet den ud af en lade, fordi han skulle bruge pladsen til noget andet, siger han om tyveriet af køretøjet, som hvidt og i øvrigt uden nummerplader.

Politiet hører gerne fra folk, der kan hjælpe med opklaringen. Telefonnummeret er 114. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.