39-årig mand, der lørdag aften på tragisk vis blev ramt af en cyklist og mistede livet, sad på bænken på byens fodboldhold fire timer før ulykken.

Hesselager: Forfærdeligt, frygteligt, tragisk.

Sådan var reaktionerne på parkeringspladsen foran Meny-købmanden i Hesselager søndag formiddag ovenpå den tragiske nyhed om, at en 39-årig mand fra byen lørdag aften havde mistet livet i en usædvanlig og meningsløs trafikulykke.

Den 39-årige mand blev lørdag ved 21-tiden påkørt af en cyklist på Skolevej i Hesselager, og han faldt ved påkørslen så uheldigt, at hans liv ikke stod til at redde.

- Det er så tragisk, at det næsten ikke er til at holde ud at tænke på.

Preben Juhl Rasmussen, næstformand i Hesselager forenede Sportsklubber

Den afdøde, der boede alene, men var far til to, var et kendt ansigt i byen - ikke mindst i Hesselager forenede Sportsklubber, hvor han både spillede fodbold, hjalp til ved forskellige aktiviteter og var dommer, når klubbens ungdomshold var i kamp.

Han sad så sent som lørdag eftermiddag på bænken, da klubbens førstehold i serie 3 spillede kamp mod Nr. Lyndelse/Søby på Hesselager Stadion. Kampen sluttede klokken 17, og fire timer senere blev den 39-årige påkørt.

- Alle er i chok

Næstformand i Hesselager forenede Sportsklubber, Preben Juhl Rasmussen, er dybt berørt af ulykken.

- Jeg har lige været nede i klubben, og alle er i chok, fortæller han.

Den 39-årige var sammen med nogle holdkammerater fra fodboldklubben efter lørdagens kamp, og det var da han forlod selskabet, at han blev påkørt. Folk i Hesselager fortæller, at han angiveligt har stillet sig for at lade vandet i et buskads på Skolevej ud for virksomheden Hessteknik.

Han er herefter trådt direkte ud foran to cyklister og har ved faldet slået hovedet i asfalten, uden at han har nået at tage fra med armene. Der er ingen lygtepæle i den side af vejen, hvor den 39-årige blev påkørt.

- Det er så tragisk, at det næsten ikke er til at holde ud at tænke på, siger Preben Juhl Rasmussen, der også sender tanker til den 18-årige pige fra byen, der på tragisk vis ramte den 39-årige.

Mandag skal der foretages ligsyn og obduktion for at fastslå den præcise dødsårsag.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
21
Trafikulykke: Dræbt fodgænger er 39-årig mand

Trafikulykke: Dræbt fodgænger er 39-årig mand