Rabbits får ikke frit spil i hallen

Rabbits har frit spillerum på banen - men ikke til at lukke sponsorer ind med mad og drikke i Svendborg Idrætscenter.
Foto: Arkivfoto: rumle skafte

Rabbits får ikke frit spil i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For anden gang på et halvt år har klubben forsøgt at presse kommunen til en bedre økonomisk ordning

SVENDBORG: Et minus på 75.000 kroner i den netop afsluttede sæson. Og et endnu større minus i den kommende for basketball-forretningen Svendborg Rabbits.

Det er konsekvensen af den aftale, Svendborg Kommune har med forpagteren af cafeteriet i Svendborg Idrætscenter - mener Svendborg Rabbits bestyrelsesformand, Niels Jørgen Jensen, og salgs- og marketingchef Per Jensen.

Rabbits har nemlig ikke frit spil til at tjene penge på at lade sponsorer komme ind med mad og drikke til klubbens kampe - arrangementer, som klubben kunne tjene penge på.

Det må Rabbits ikke - for forpagteren, Peter Olesen, har eneret til salg af mad og drikke.

For bare et halvt år siden klagede Rabbits sin nød til kommunen. Dengang blev sagen behandlet af politikerne i udvalget for Kultur og Planlægning - og Rabbits ønske blev afvist.
Bestyrelses­formand Niels Jørgen Jensen siger, at han er glad for aftalen - selv om han ikke fik det, som han og Rabbits ville.
Bestyrelses­formand Niels Jørgen Jensen siger, at han er glad for aftalen - selv om han ikke fik det, som han og Rabbits ville.
Foto: Yilmaz Polat

Nyt forsøg

Rabbits har netop forsøgt sig igen over for politikerne. I et brev fra klubben hedder det blandt andet:

"Vi indstiller, at der allerede gældende for den kommende sæson etableres en ordning, der giver os ret til frit at vælge leverandør til arrangementer i Svendborg Idrætscenter".

Men det afviser Svendborg Kommune - som netop har indgået en ny et-årig aftale med forpagteren.

- Der har ikke ligefrem været kø for at blive forpagter i centret. Hvis det skal køre rundt for ham, så skal han have eneret. Sådan bliver det også det næste år, siger Morten S. Petersen (V), formand for Udvalget for Kultur og Planlægning.

Om et år stopper den nuværende forpagter, Peter Olesen. Og på det tidspunkt vil sagen ifølge Morten S. Petersen blive taget op igen - fordi han regner med, at de nye Svendborghallerne da er ved at være på skinner.

God aftale

Efter kommunens nej siger bestyrelsesformanden i Rabbits, Niels Jørgen Jensen, at der nu er lavet en god aftale mellem Rabbits og Idrætscenterets cafeteriaforpagter.

- Det er en god aftale for begge parter, siger han.

Det er imidlertid, erfarer Stiftstidende, præcis den samme aftale, som har været gældende i den netop afsluttede sæson - nemlig at Rabbits ved tre arrangementer kan få det, som de gerne vil med salg af mad og drikke. Hverken mere eller mindre.

- Det er en aftale, jeg kan leve med, siger cafeteria-forpagter Peter Olesen.

Rabbits får ikke frit spil i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce