Svendborg: Værtshuset Restaurant Ørkild i Svendborg havde tirsdag aften besøg af en gæst af typen, som værtshusholdere helst er foruden.

Hun både råbte og skreg, og da hun ydermere nægtede at forlade stedet, så personalet sig nødsaget til at kontakte politiet.

Opkaldet kom klokken 20.34, og en patrulje blev sendt til etablissementet i Ørkildsgade.

- Betjentene tog en adfærdskorrigerende samtale med kvinden, som efterfølgende blev bortvist, siger kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi.

Kvinden, som er 58 år, adlød ordren, og dermed kunne roen igen sænke sig over beværtningen, oplyser han. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.