Programmet er lagt: Støttekoncert for Carlos' Kitschen bliver en realitet

Søren Lund (til højre) har i løbet af få dage fået stablet et støttearrangement på benene. Håbet er at redde konkurstruede Carlos' Kitschen. Foto: Katrine Becher Damkjær

Programmet er lagt: Støttekoncert for Carlos' Kitschen bliver en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musiker Søren Lund fortalte torsdag, at han ville arrangere en støttekoncert for kriseramte Carlos' Kitschen. Programmet er nu lagt, og fredag eftermiddag den 17. august indtages Svendborg bymidte af musikere.

Svendborg: Programmet til den støttekoncert, som musiker Søren Lund er ved at stable på benene til fordel for Carlos' Kitschen, er nu lagt. Det bliver et over syv timers langt arrangement med musik rundt omkring i Svendborgs bymidte. Men håbet er, at budskabet når ud i hele landet, fortæller Søren Lund.

- Vi vil prøve at se, hvor langt vi kan nå ud. Nogle gange kan det nå langt ud via Facebook. Det kunne være fedt, hvis en masse musikere rundt i Danmark går på gaden og spiller en halv time. Det hele er for at slå et slag for folk som Carlos - private initiativtagere, der hjælper udsatte borgere tilbage til samfundet, siger han.

I programmet, som han har delt på sin facebookprofil, lægger han op til, at alle mødes ved Carlos' Kitschen i Møllergade klokken 15 og derefter går ud til forskellige poster i Svendborg midtby. Ved hver post vil der være et skilt med et nummer, så man kan donere via Mobilepay. Den klassiske guitarkasse til kontanter vil dog også være fremme, så folk kan smide lidt mønt i den.

Efter to timers musik rundt i Svendborg mødes musikerne igen ved Carlos' Kitschen og fra klokken 18 er der tre timer yderligere med fem til seks koncerter.

Klokken 21 sættes kursen mod Borgerforeningen, hvor man i samlet flok går med fællessang og musik, inden der 21.30 er en kort tale ved Borgerforeningens hus i Ramsherred.

Siden Søren Lund torsdag aften lagde opslaget op, har det fået over 80 delinger, og rigtig mange har kontaktet Søren Lund for at hjælpe. Og det er han glad for at opleve.

- Jeg får lidt gåsehud på benene, og hårene rejser sig bare af at snakke om det. Det er fantastisk, at så mange støtter op om det, siger han.

Som afslutning vil der klokken 22 være koncert på Borgerforeningens terrasse, hvis vejret tillader det - ellers rykker de ind i Guldsalen.

Programmet er lagt: Støttekoncert for Carlos' Kitschen bliver en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce