Der er kommet anmeldelser om indbrud i både Stenstrup, Tved og Svendborg i løbet af weekenden.

Tved/Stenstrup/Svendborg: Værktøj, fjernsyn, smykker og en trailer.

Så forskellige er tyvenes udbytte fra fire indbrud, som er anmeldt til lokalpolitiet i Svendborg i løbet af weekenden.

Mellem torsdag og fredag er nogen brudt ind i et hus på Løgeskov i Stenstrup, som var under renovering. Der blev stjålet el- og håndværktøj og en trailer med registreringsnummeret LV 72 38.

På Kirsten Lykkes Vej i Tved har nogen stjålet et fladskærms-tv fra Sony i løbet af fredag formiddag.

Fra en landejendom på Kobberbæksvej i Svendborg er der fredag aften stjålet en hel skuffe fra et chatol. Den indeholdt en guldhalskæde og tre sæt ørestikkere, alle af 14 karat guld. Der lå også et brilleetui med 700 kroner i kontanter.

På Kobberbæksvej i Svendborg lå ejeren og sov, da nogen benyttede sig af at vinduet stod på klem. Der blev stjålet et smykkeskrin fra vindueskarmen med forskellige guld- og sølvsmykker, fortæller Michael Løkke, lokalpolitiet i Svendborg.

  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Tyveri af værktøj fortsætter

Tyveri af værktøj fortsætter

Tyveri for 23.000 kroner

To polske mænd udvist for at stjæle værktøj

To polske mænd udvist for at stjæle værktøj