Svendborg: En patrulje fra Fyns Politi var natten til torsdag på en ikke helt almindelig opgave.

Klokken 2.20 blev ordenshåndhæverne således kaldt til værtshuset Kahytten i Frederiksgade i Svendborg, fordi en mand og en kvinde var i verbalt slagsmål.

- Det var muligvis noget med noget ulykkelig kærlighed. De skændtes og råbte så højt, at personalet til sidst måtte tilkalde politiet, fortæller kriminalassistent Steen Foged fra politiet i Svendborg.

Betjentene forsøgte, hvad personalet ikke havde haft held til, nemlig at mægle mellem den 39-årig kvinde og 34-årige mand, men uden noget stort resultat.

De to blev derfor bedt om at forsvinde - og det gjorde de, oplyser Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.