Politiet måtte bruge peberspray

Betjente måtte bruge peberspray over for i alt tre personer natten til lørdag i Svendborg. Én hægtede sig fast i politiets bil og ville ikke lade betjentene komme ud af døren. Arkivfoto

Politiet måtte bruge peberspray

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: Der var mange glade mennesker i byen i Svendborg natten til lørdag men også tre, der tilsyneladende ikke var så glade - i hvert fald ikke for politiet.

- Vores civilpatrulje oplever at måtte tage peberspray i anvendelse over for flere personer endda, fortæller Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi.

- Historien er den, at betjentene bliver passet op af en person kvart i to i nat, der går ind foran betjentenes bil i Gerritsgade, hvorefter han kommer hen og tager fat i vindueskarmen og nægter at give slip. Og da betjentene prøver at komme ud af bilen, har han heller ikke til sinds sådan at lade dem komme ud af døren, fortæller Lars Thede.

Det ender derfor med, at politiet må pacificere manden. Flere af hans venner kommer til, og betjentene må ifølge vagtchefen bruge peberspray over for i alt tre personer.

- Og de er ikke så unge endda, siger vagtchefen.

Manden, der hægter sig fast i politiets bil er 41 år, mens hans to venner er henholdsvis 27 og 44 år. Alle tre mænd bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Politiet måtte bruge peberspray

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce