Politiet kendte til ulykkesbil

Dødsbilen bare ingen nummerplader, og den er stjålet fra tidligere produkthandler Erik Thomsen i Ristinge. Ifølge Fyns Politi har den gennem de seneste tre uger været skjult flere steder omkring Humble. Foto: Christian BrandtResterne af den smadrede ulykkesbil efter ulykken. Foto: Christian BrandtResterne af ulykkesbilen, som en bare 15-årig dreng sad bag rattet i, da den forulykkede på Sydlangeland natten til mandag 23. marts. Han og en 16-årig kammerat blev dræbt på stedet. ArkivfotoUlykkesbilen blev stjålet 2. marts ved Ristinge. Siden er den uindregistrerede Hyundai Pony set køre og holde flere gange i og omkring Humble. Men ingen kontaktede nogensinde politiet. Foto: Christian Brandt EriksenResterne af ulykkesbilen efter den tragiske ulykke på Sydlangeland for små to uger siden.
Foto: Christian Brandt

Politiet kendte til ulykkesbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland: Natten til mandag 23. marts døde venneparret Henrik Kenneth Stæhr, 15 år, og Per Henriksen, 16, i en særdeles voldsom trafikulykke på hovedvejen ved Humble og Bagenkop på Langeland.

I en rød, uindregistreret Hyundai Pony-bil kørte de to unge venner, i spirituspåvirket tilstand, ind i to vejtræer og blev dræbt på stedet.

Nu fortæller Jørgen Jensen fra Nordenbro, at ulykkesbilen gennem en lille måneds tid før ulykken havde stået i en lille skov i tilknytning til hans grund i Nordenbro. Det vidste politiet, men de foretog sig intet.

- Jeg ringede til politiet 27. februar og fortalte, at der stod en rød Hyundai på min grund. Der lå nummerplader i forruden. Jeg opdagede bilen, da jeg var ude at gå med min søn i marken, fortæller Jørgen Jensen.

Politiet dukkede efterfølgende op på grunden. De fik bilen låst op og tog nummerpladerne med. Men fjernede ikke bilen, som de sagde de ville, før ulykken skete et par uger senere.

- De skulle nok fjerne den, sagde de. Men så er det ulykken sker, og jeg kan ikke forstå, at politiet i pressen efter ulykken sagde, at de ikke vidste hvor bilen havde befundet sig, siger Jørgen Jensen.

I pressen gav politiet udtryk for, at de gerne ville i kontakt med folk med kendskab til den stjålne Hyundai Pony i ugerne op til ulykken.

Vicepolitikommissær John Henriksen, Fyns Politi i Rudkøbing, kender ikke det store til sagen. Men han tilkendegiver dog, at politiet ikke nødvendigvis tager ud på en privat grund med det samme for at hente en bil. Med mindre der er en helt bestemt grund.

- Det er et skøn. Der er ikke meget politi på Langeland, siger John Henriksen. Han kan ikke svar på om der er sket et kommunikationsbrist i håndteringen af sagen.

Politiet kendte til ulykkesbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce