To gange har brandstiftere været på spil i Svendborg i weekenden, og politiet beder om hjælp til opklaringen

Svendborg: Har du set noget mistænkeligt ved naturlegepladsen ved Dronningemaen i Svendborg søndag eftermiddag, hører politiet gerne fra dig.

Klokken 14.30 blev der slået alarm, og politi og Falck kunne konstatere, at der var ild i en container. Og at den havde bredt sig.

- Containeren var skubbet hen til et skur, og selv om ilden havde fået fat i det, nåede Falck at få branden slukket, inden der skete alvorlig skade, siger kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg.

Tvivl om, hvorvidt branden er påsat, er der næppe.

- På stedet blev der fundet en æske tændstikker, og man havde også forsøgt at brænde en mountainbike, siger Steen Foged, der oplyser, at det ikke kan udelukkes, at der er sammenhæng mellem branden på naturlegepladsen og den ligeledes påsatte brand i en personbil på Havnevej klokken 2.26 natten til søndag.

- Så hvis der er nogen, der ved noget eller har set noget, hører vi meget gerne fra dem. Man skal bare ringe 114 og bede om lokalnummer 4113, siger Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.