Politiet efterforsker stadig dobbeltdrab og selvmord i Kirkeby

Huset på Nørregårdsvej er fortsat plomberet af politiet.Foto: Michael Nørgaard

Politiet efterforsker stadig dobbeltdrab og selvmord i Kirkeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har foretaget yderligere tre afhøringer og flere tekniske undersøgelser i forbindelse med drabene i Kirkeby. Næste skridt er obduktion, inden sagen kan afsluttes.

Kirkeby: Fyns Politi har torsdag foretaget yderligere tre afhøringer i forbindelse med drabene på de to børn og deres fars efterfølgende selvmord på Nørregårdsvej i Kirkeby tirsdag eftermiddag.

Der er også foretaget yderligere tekniske undersøgelser. Det fortæller politikommissær Jack Liedecke.

- Vi skal nu i gang med obduktioner af de tre døde personer. Når vi er færdige med det, kan de frigives efter aftale med de pårørende.

Gerningsstedet, som er det lille stråtækte hus, hvor faren, den 47-årige Søren Højby Simonsen, boede med børnene, en seksårig pige og en otteårig dreng, er dog stadig plomberet.

- Det opretholder vi, indtil vi er helt færdige med sagen. Der kan jo ved obduktionerne opstå noget, som vi har overset i første omgang. Noget, der gør, at vi skal tilbage til huset for at undersøge det igen. Så indtil videre er der ikke adgang til huset, siger Jack Liedecke.

Politiet har allerede fra start vurderet, at drabene på de to børn, en pige på seks år og en dreng på otte år, er begået af deres far, som derefter har begået selvmord.

Hvordan de er foregået, og hvilke våben eller metoder, der er brugt, offentliggør Fyns Politi ikke.

- Det kommer vi ikke til at melde noget ud om på noget tidspunkt. Det er et hensyn, vi tager til de pårørende, siger politikommissæren.

Jack Liedecke har tidligere kaldt dobbeltdrabet og selvmordet for en familietragedie.

Den betegnelse bruger politiet, for at det kan lukke ned for detaljerne omkring de tre dødsfald i et ønske om at tage hensyn til de pårørende.

Politiet efterforsker stadig dobbeltdrab og selvmord i Kirkeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce