Svendborg: Nogle fatter budskabet første gang, mens det ligger lidt tungere hos andre.

Og en 46-årig mand fra Svendborg hører til sidstnævnte.

Klokken 11.13 fredag blev politiet kaldt til Frellsen i Gerritsgade i Svendborg, fordi han, som kriminalassistent Steen Foged fra politiet udtrykker det, optrådte på slap line.

- Han sparkede til skiltene foran butikken og optrådte truende, så han blev bortvist fra stedet med en formaning, siger han.

Til at misforstå var beskeden fra betjentene næppe - men det gjorde den 46-årige nu alligevel.

- Klokken 12.30 blev vi kaldt til Bobs Juicebar, fordi han var til ulempe der, og så kørte vi ham hjem til en veninde, som lovede at tage sig af ham, siger Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.