Planen mislykkedes: Radioforhandler i Tved konkurs

Drømmen om at svare enhver sit er død for Jan Sabroe Thomsen. Banken smækkede kassen i mellem jul og nytår, og i kølvandet fulgte konkursen.
Foto: Tim Kildeborg Jensen

Planen mislykkedes: Radioforhandler i Tved konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere Expert-forhandler Jan Sabroe Thomsen ville have afviklet sine forretninger i Tved stille og roligt. Det har en konkurs sat en stopper for

Det skulle have været en stille og rolig lukning, hvor alle fik, hvad de skulle have.

Men sådan gik det ikke for Jan Sabroe Thomsen, eftersom hans selskab Sabroe Detail ApS mandag blev erklæret konkurs af Skifteretten.

- Det var fagforeningen Metal, der begærede konkursen, fordi min tekniker ikke havde fået løn, fortæller han.

Som beskrevet her i avisen andenjuledag havde han på grund af trange tider i radio-/tv-branchen besluttet at lukke forretningerne Sabroes og Bang & Olufsen, og hans ambition var at gøre det, uden at nogen kom til at miste penge.

Han var dog klar over, at det krævede en vis velvilje fra hans pengeinstitut, Sydbank.

- Men imellem jul og nytår smækkede banken kassen i, og dermed kunne jeg hverken betale lønninger eller leverandører, siger Jan Sabroe Thomsen.

De ansatte er dækket af lønmodtagernes garantifond, men ikke alle slipper med skindet på næsen.

Jan Sabroe Thomsen skønner, at diverse leverandører i alt vil miste i omegnen af 500.000-600.000 kroner, ligesom banken heller næppe slipper uden skrammer.

Det gør han heller ikke selv.

For godt nok hæfter man ikke personligt, når et anpartsselskab går konkurs, men i tilfældet Jan Sabroe Thomsen er sagen en anden.

- Jeg sidder selv med en del af aben, for i 2004 tog jeg et lån, hvor jeg stillede ejendommen og mig selv som sikkerhed. Det betyder, at jeg nok vil have en gæld på omkring 1,5 millioner kroner, når ejendommen er solgt, og boet er gjort op, siger han.

Planen mislykkedes: Radioforhandler i Tved konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce