Politiet advarer mod lommetyve efter et tyveri mod en 68-årig kvinde fra Tåsinge onsdag.

Svendborg: - Pas på lommetyve.

Sådan lyder advarslen fra kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg, efter at en 68-årig kvinde har haft en træls oplevelse under en indkøbstur.

Onsdag tog den 68-årige, som har sin bopæl på Tåsinge, turen over Svendborgsundbroen for at handle i Netto på Ole Rømers Vej i Svendborg, men da hun skulle betale sine varer og greb til pengepungen, var hun på den.

Væk var den nemlig, og med den også hendes kørekort, forskellige personlige papirer - og ikke mindre en 1900 kroner i kontanter.

Og tyveriet er ikke enestående, oplyser Steen Foged.

- Vi har en del tyverier fra lommer og tasker på Fyn, og det gælder desværre også Svendborg. Så pas godt på pungen, lyder det fra kriminalassistenten. 

Tyveriet blev, oplyser Steen Foged, begået i tidsrummet fra klokken 11.30 til 12, og politiet hører gerne fra folk, der måtte have set noget. Telefonnummeret er 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Tyve tog taske og tegnebøger i tre tilfælde

Tyve tog taske og tegnebøger i tre tilfælde

Tricktyveri: Ældre kvinde blev franarret sin pung

Tricktyveri: Ældre kvinde blev franarret sin pung

Ældre dame på rollator bestjålet: Tyv stjal pung fra indkøbsnet

Ældre dame på rollator bestjålet: Tyv stjal pung fra indkøbsnet