Gudme: En kvinde mistede søndag kontrollen over sin bil og kørte i grøften ved Landevejen nær Broholm Slot.

Ifølge Brian Christensen, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn i Svendborg, blev beredskabsfolkene kaldt til stedet klokken 12.31.

- Bilen var snurret rundt i det glatte føre, og da den stod ustabilt i grøften, hjalp vi ambulancefolkene med at få kvinden ud, siger indsatslederen, som ydermere oplyser, at der er tale om en kvinde fra lokalområdet.

Kvinden blev kørt på Svendborg Sygehus, og hos Fyns Politi havde vagtchef Lars Fredensborg søndag eftermiddag ingen oplysninger om hendes tilstand. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.