Spiritus- og narkopåvirket mand mistede kontrollen over sin bil og kørte galt på Svendborgmotorvejen.

Kirkeby: Han slap uskadt.

Til gengæld må en 37-årig mand fra Svendborg indstille sig på et efterspil, efter at han var på færde i trafikken lørdag morgen.

Klokken 8.31 kom han kørende i bil mod nord ad Svendborgmotorvejen, og tæt ved afkørslen ved Kirkeby sluttede turen.

- Han mister kontrollen og kører ind i autoværnet, og så snurrer bilen rundt for så at ende på taget i den bløde rabat, siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg.

En bilist, der var vidne til uheldet, kontaktede politiet og tog så sammen med yderligere en bilist kontakt til den 37-årige - som ikke havde lidt fysisk skade ved uheldet.

- De holdt ham under observation, til politiet kom frem og konstaterede, at han var påvirket af både stoffer og alkohol, siger Steen Foged, der i øvrigt oplyser, at den 37-årige ikke prøvede på at stikke af fra stedet, men pænt ventede på betjentene.

Han er nu sigtet for kørsel i narko- og spirituspåvirket tilstand, oplyser Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.