Svendborg: Igen i år er der påskefrokost for socialt udsatte i Svendborg. Det sker langfredag i Kirkens Korshærs varmestue på Dronningholmsvej 61.

Her har to dygtige kokkeelever fra Hotel Christiansminde, Tobias Anker Simonsen og Casper Rigvald, forvandlet overskudsvarer fra Netto til et lækkert festmåltid.

Overskudsmaden består af friske råvarer, som enten vil overskride sidste salgsdato i påsken på grund af de mange lukkedage, eller som er blevet lettere beskadiget under transporten til butikken, oplyses det i en pressemeddelelse fra Netto, Hotel Christiansminde og Kirkens Korshær, der sammen står bag tiltaget.

Hos Kirkens Korshær i Svendborg udtrykker korshærleder John Eckhardt glæde over, at man igen i år kan invitere socialt udsatte til at fejre højtiden.

- Vi er meget glade for donationen, og vi glæder os til at gøre vores ypperste for at give vores brugere en ekstra særlig dag sammen med kokken og vores dedikerede frivillige, siger han.

Påskefrokosten vil blive serveret fra klokken 11.30. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.