P-standerne klarede angreb


P-standerne klarede angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Kendskabet til byens nye parkeringsstandere, som nat efter nat står der med penge i bugen, fristede en eller flere tyveknægte over evne sidste weekend.

Denne første angrebsbølge viste tre af byens p-standere sig imidlertid i stand til at modstå.

Tyvene fik ikke en krone ud af deres anstrengelser, og de har ikke været ubetydelige.

Det lykkedes dem faktisk at brække parkeringsstanderen på Torvet ved kirketrappen op af dets fundament. Men ind til det allerhelligste kom de aldrig.

- Tyvene må have støjet en del. De har haft værktøj med til opgaven. Nogen må have hørt noget, vurderer Knud-Otto Westergaard, souschef i kommunens myndighedsafdeling.

I ren frustration over det mislykkede attentat slæbte tyvene herefter den 100 kilo tunge automat gennem byen og endte med at smide den i Mølledammen. Her blev parkeringsstanderen opdaget mandag morgen af en for-bløffet kommunalarbejder, der skulle kontrollere vandstanden.

Den kommunale parkeringsstander blev i går sendt til reparation. Omkring 90.000 kroner koster det at bringe den på fode igen, skønnes det i Svendborg Kommune.

Også to parkeringsautomater på Toldbodvej er i weekendens løb udsat for hærværk. Heller ikke her blev gerningsmændene beriget. Standerne indeholdt kun i alt 20 kroner, som de aldrig fik fat i. Til gengæld er der ødelagt for omkring 40.000 kroner.

P-standerne klarede angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce