Den niårige dreng, som tirsdag blev fundet livløs på Mølmarksvej, var med sikkerhed blevet påkørt af en flugtbilist, meddeler Fyns Politi.

Svendborg: Det, der i begyndelsen var en teori, er blevet til vished.

I en pressemeddelelse slår Fyns Politi fast, at den dreng, som omkring klokken 7.30 tirsdag blev fundet livsløs i vejkanten på Mølmarksvej i Svendborg, var blevet påkørt af en personbil.

Ifølge pressemeddelelsen er politiet kommet i besiddelse af overvågningsbilleder, der viser påkørslen af den niårige dreng.

På dem kan man se ham kommende løbende fra Jægermarken og krydse Mølmarksvej mellem Skyttevej og Hesselbjerg, og på Mølmarksvej bliver han ramt af bilen.

Politiet oplyser, at det drejer sig om en mellemstor og formentlig nyere personbil, som med al sandsynlighed har fået skader på fronten ved påkørslen.

Ikke desto mindre valgte føreren af bilen at køre fra stedet, og politiet er derfor meget interesseret i henvendelser fra borgere.

"Har man ramt noget på Mølmarksvej tirsdag uden at registrere, hvad det var, har man set en personbil i Svendborgområdet som den beskrevne med skader på fronten, eller har et værksted fået en personbil som den beskrevne til reparation eller lignende, skal man ikke holde sig tilbage med at kontakte politiet på telefon 114", hedder det i pressemeddelelsen.

Nogle forbipasserende var i gang med at hjælpe drengen, da ambulancen nåede frem, og blandt dem var Alexander Petrovic, som hørte ambulancefolkene spørge den niårige, om han havde epilepsi.

Det har han ikke, og det har siden vist sig, at han har pådraget sig brud på ben, skulder og hofte.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
5
Efter påkørsel af niårig dreng: Flugtbilist fundet

Efter påkørsel af niårig dreng: Flugtbilist fundet

2
Niårig kørt ned af flugtbilist: Politiet har modtaget fem henvendelser

Niårig kørt ned af flugtbilist: Politiet har modtaget fem henvendelser

2
Michaels 13-årige søn blev kørt ned af flugtbilist: - Det ligger stadig i baghovedet hele tiden

Michaels 13-årige søn blev kørt ned af flugtbilist: - Det ligger stadig i baghovedet hele tiden