Op mod 15 millioner lytter med: Sydfynsk vildmand taler på kæmpe event

Naturformidler, forsker og foredragsholder Simon Høegmark skal i weekenden holde et oplæg foran potentielt millionvis af lyttere. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Op mod 15 millioner lytter med: Sydfynsk vildmand taler på kæmpe event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sydfynske naturvejleder og forsker Simon Høegmark skal i weekenden tale på Ted x Odense, som er Danmarks største Ted Talk-event, hvor han potentielt kan nå ud til 15 millioner publikummer.

Svendborg: Det er formentlig det største publikum, han har stået foran. For naturvejleder og forsker Simon Høegmark i weekenden går på scenen til det stort anlagte Ted Talk-event, Ted x Odense, i Odeon, og holder et 18 minutter langt oplæg, er der - udover folkene i salen - potentielt millioner af mennesker, der lytter med fra hele verden.

Det skriver TV 2 Fyn.

- Jeg er meget, meget spændt. Der er potentielt 15 millioner lyttere, så det er både en ære og et stort ansvar at få folk til at forstå og mærke budskabet: Vi er natur og skal være i kontakt med naturen, siger Simon Høegmark, der kommer fra Skårup og til daglig er pædagogisk og didaktisk leder af Naturama and Fjord & bælt, til TV2 Fyn.

Ted Talks er kort fortalt en særlig type foredrag, hvor en person taler om en idé, som er værd at dele, og fremlæggelsen må ikke vare længere end 18 minutter. Og det er altså det, man kan opleve en lang række af til Ted x Odense-begivenheden i Odeon.

Simon Høegmarks oplæg kommer - ikke overraskende - til at handle hans nære forhold til naturen. Blandt andet vil han fortælle om det rehabiliteringstilbud, som han har startet i Svendborg, hvor han hjælper syge og stressramte mænd tilbage på rette spor gennem naturoplevelser.

Og den sydfynske vildmand glæder sig til at gå på scenen i Odense, forklarer han til TV2 Fyn.

- Det er kæmpestort for mig. Det er jo et meget vigtigt budskab, og mange følger med i, hvad naturen gør for vores mentale sundhed. Så det er vigtigt for mig at få leveret det her budskab så godt som overhovedet muligt, siger Simon Høegmark.

Ted x Odense foregår lørdag fra klokken 12 til 18.30.

Fakta
Ted Talks er populære verden over - de mest populære er set af mere end 40 og 50 millioner mennesker. Her taler en person om en idé, som er værd at dele, og fremlæggelsen må ikke vare længere end 18 minutter.Ofte er der kun tre eller fem minutter til rådighed.

Ted x Odense udspringer af Ted Talks - x'et står for "uafhængig organiseret" af folk, der har fået licens af moderorganisationen.

Ted står for Technology, Entertainment and Design, som var i fokus for de første Ted Talks tilbage i 1990'erne. Siden er stort set alle andre idéer blevet budt velkommen med et fokus på, at emnerne kan forbindes til andre områder. Siden 2006 har det været gratis at se Ted Talks på nettet.

Dette års Ted x Odense-arrangement finder sted den 13. april i Odeon, og billetter kan købes på hjemmesiden tedxodense.com. /sass

Op mod 15 millioner lytter med: Sydfynsk vildmand taler på kæmpe event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce