Gymnastikhøjskolen starter danselinje til efteråret
OLLERUP: Den traditionsrige Gymnastikhøjskole i Ollerup tager nu dans på programmet.

Til august åbner skolen en helt ny danselinje ledet af den erfarne koreograf og danser Sofie Christiansen.

Ollerup Gymnastikhøjskole går dermed Oure-skolerne i bedene. I flere år har Oure haft ballet og moderne dans på programmet på både høj- og efterskole og gymnasiet.

Den nye danselinje på Ollerup starter i august og varer 17 uger. Den henvender sig til alle, som elsker dansen som kunstform - som optakt til at man søger ind på en videregående danseuddannelse, har ambitioner om at undervise andre eller bare har lyst til at fyre den af inden arbejds- og skolelivet.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde den nye danselinje i det kommende efterårssemester, siger Rune Bille, leder af uddannelsesafdelingen på gymnastikhøjskolen.

- Vi har i mange år ønsket en ren danselinje på skolen. Det kan vi så tilbyde nu.

Danselinjens leder, 35-årige Sofie Christiansen, har danset, undervist og koreograferet i det professionelle dansemiljø i København de sidste 15 år. Hun har bl.a. været tilknyttet Dansens Hus og Skolen for Moderne Dans. Hun har koreograferet adskillige danseforestillinger, teaterforestillinger og TV-shows.

Sofie Christiansen vil selv undervise i moderne dans, jazz og ballet.

Desuden vil der blive tilknyttet gæstelærere til danselinjen - Suad Adam Demirovic og Denize Ciannes tager sig af hip hop-genren og Jacky Miredin af kontaktimprovisation.
  • Fyens Stiftstidende