Svendborg: Café Aroma lægger lokaler til, når Social- og Sundhedsudvalget hylder de frivillige sociale foreninger i Svendborg med en nytårskur.

Det sker onsdag den 24. januar klokken 17.

Nytårskuren er en uformel og hyggelig begivenhed, hvor udvalgsformand Hanne Klit (S) vil takke for den frivillige indsats. Den giver også anledning til, at foreningerne får lejlighed til at hilse på hinanden og dele erfaringer på tværs af målgrupper.

- Jeg glæder mig til at møde repræsentanter fra de frivillige sociale foreninger og synes det er vigtigt, at vi får sagt tak for deres indsats og anerkendt det store arbejde foreningerne udfører på det sociale område, siger Hanne Klit.

Der bliver serveret bobler og lidt sødt og der er musikalsk underholdning undervejs. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.