Svendborg: En sand indbrudsbølge er i øjeblikket ved at skylle ind over Svendborg. Politiet har den seneste uge således kunne melde om ikke mindre end 18 anmeldelser om indbrud.

Det seneste fra onsdag eftermiddag. Mellem klokken 16.30 og 19.30 blev der brudt ind i et hjem på Kai Nielsens Vej, hvorfra der blev stjålet smykker, fingerringe, en guldhalskæde og en broche. Huset blev i øvrigt rodet godt og grundigt igennem.

En mand er set forlade stedet, oplyser Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg.

- Der er et signalement på manden, som er i alderen 30-40 år, 180-185 centimeter høj. Han havde mørkt hår og er muligvis østeuropæisk. Og så havde han en stor mave, fortæller Steen Foged.

Fyns Politi kunne tidligere på ugen fortælle, at den øgede indbrudsaktivitet på Sydfyn "lugtede lidt af, at det kunne være noget østeuropæisk bandeværk".

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.