Nyt hærværk mod buntmager


Nyt hærværk mod buntmager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Fyns eneste buntmager, Bent Hansen, føler sig magtesløs.

Natten til mandag blev hans forretning i Møllergade for sjette gang udsat for hærværk. Fire brosten kastedes mod butiksruden, og gerningsmændene forsvandt.

- Jeg ville gerne tale med dem. Rent faktisk aner jeg ikke, hvorfor jeg bliver udsat for det her, siger Bent Hansen.

De fire første hærværkstilfælde blev begået af folk med tilknytning til Dyrenes Befrielsesfront. De fandt det kritisabelt, at der solgtes pelse i buntmagerforretningen, og Bent Hansen fandt dengang jævnligt ord som "Morder" malet på facaden. I dag formoder Bent Hansen og politiet, at unge autonome står bag.

Ikke mindst på baggrund af kommentaren "Rige svin". Den faldt torsdag nat fra en lille gruppe autonome, der netop havde fået en skideballe af en politimand foran buntmagerforretningen. Da betjentene havde forladt stedet, faldt bemærkningen.

- Men jeg har ikke flere penge end alle andre. Jeg knokler for min indtægt. Det kan godt være, de unge ikke har noget arbejde, men så kunne de jo fjerne alle de søm og skruer, de putter i hovedet, siger Bent Hansen.

Han orker næsten ikke mere og har overvejet at give op.

- Men det her er mit fag. Hvad skulle jeg ellers lave? Og hvem ansætter i dag en gammel stodder på 53 år, spørger Bent Hansen, som heller ikke under hærværksfolkene den triumf.

- Så går det sikkert bare ud over en anden. Hvem bliver så det næste "Rige svin", spørger Bent Hansen.

Nyt hærværk mod buntmager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce