Nye faciliteter giver ekstra kroner indtægter

Netop i går ved rejsegildet på Gymnastikhøjskolen var en af de faste lejere af højskolens faciliteterne på besøg. Det var Politiskolen, der nu holder optagelsesprøver på stedet.
Foto: Annelene Petersen

Nye faciliteter giver ekstra kroner indtægter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede nu giver udlejning af svømmehal, springcenter og idrætshallen årligt mellem to og tre millioner kroner

OLLERUP: De nye faciliteter i tilbygningen på Gymnastikhøjskolen vil - foruden højskolens egen brug - også give mulighed for udlejning.

I forhold til andre højskoler er Gymnastikhøjskolen i Ollerup i en særdeles god gænge. Med nyt stort springcenter, en nyrenoveret indendørs svømmehal og betydelig opmærksomhed i forbindelse med de nye kunstværker både ude og inde er Gymnastikhøjskolen særdeles attraktiv.

Men højskolen formår også at skabe sig indtægter ved at leje nogle af sine faciliteter ud.

- Vi har mellem to og tre mio. kr. årligt i lejeindtægter i øjeblikket. Og det bliver først efter sommerferien næste år, at vi vil annoncere med udlejning af vores nye faciliteter, siger forstander Uffe Strandby.

Må afvise udleje

Han oplyser, at højskolen må sige nej til mellem 30 og 40 udlejninger om året. Det drejer sig om udlejning af det store springcenter, der ofte er udlejet i weekender og på hverdagsaftener, udlejning af den indendørs svømmehal, af Idrætshallen og af den store klatrevæg.

Selv om der er stor konkurrence mellem de eksisterende konferencecentre, ser Uffe Strandby også en mulighed for, at det nye konferencelokale, der kan opdeles, og hvorfra der bliver en smuk udsigt til Egebjerg Bakker, sagtens vil kunne lejes ud. Især fordi det nye køkken ligger tæt på. Også det nye fittnescenter er på udlejningslisten.

- Nogle af de lejere, vi har haft, er Ringe Rygcenter og tidligere Fyns Amt, der havde 200 deltagere i et møde. Og vi har lige haft udlejet til 300 mennesker fra Helsingborg fra fredag til søndag, siger Uffe Strandby og tilføjer:

- Vores faciliteter trækker elever, så vi har en stabil drift. Dertil kommer så gæster, kursusvirksomhed og udlejningen, konstaterer Uffe Strandby.

Nye faciliteter giver ekstra kroner indtægter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce