Ny ungdomsklub for psykisk sårbare i Svendborg

Sinds ungdomsafdeling rykker ind i Svendborg. Billedet her er fra dets frivilligweekend i april. Privatfoto

Ny ungdomsklub for psykisk sårbare i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sind Ungdom åbner i starten af det nye år op for en ny klub for kommunens psykisk sårbare unge.

Svendborg: Psykisk sårbare unge i og omkring Svendborg kan nu se frem til et nyt fællesskab, idet foreningen Sind Ungdom opretter en lokal klub i Svendborg.

- Der er psykisk sårbare alle steder i Danmark, og Svendborg er et sted, som vi også gerne vil være, siger formand for Sind Ungdom, Theodor Gjerding og tilføjer:

- Vi vil skabe et fællesskab, hvor man kan komme, som man er og være som alle andre unge, og ikke bare være en diagnose.

Projektet er stadig i sin spæde start, men inden længe trækker de i arbejdstøjet for at være klar til den forventede åbning i starten af det nye år, fortæller formanden.

- Her til september skal vi ud og finde lokaler, uddele information og de ting, der ellers følger med at starte en klub op, siger han.

Klubben, der henvender sig til unge mellem 16 og 35 år, vil have åbent en til to gange om ugen og kommer til at være drevet af frivillige. Og at det netop er frivillige, giver noget helt unikt, mener formanden.

- Når man mødes af folk, der gør det af lyst, og som gerne vil hjælpe andre unge mennesker, så giver det bare noget andet og mere oprigtigt på en måde, siger Theodor Gjerding og tilføjer, at man kan melde sig som frivillig til galina@sindungdom.dk. Eneste krav er, at man er over 18.

Projektet er finansieret af fonden Norliv, der har givet 50.000 kroner til opstarten, og så får klubben del i de såkaldte §18-midler, som kommunen giver til frivilligt, socialt arbejde.

Ny ungdomsklub for psykisk sårbare i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce