Ny storby-kaffebar midt i gågaden

Lasse Bekker er ved at indrette kaffebaren Knæwr i den tidligere frisørsalon i Gerritsgade 21. Foto: Katrine Becher Damkjær

Ny storby-kaffebar midt i gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kammerateriet udvider imperiet med kaffebaren Knæwr på Gerrits Plads.

Svendborg: Det startede med en festival på Skarø og et spillested på Frederiksøen, og nu er Lasse Bekker og Rune Kruse klar til at åbne endnu en dør til deres lille Svendborg-imperium.

I øjeblikket er de ved at forvandle den tidligere frisørsalon på Gerrits Plads til en storby-kaffebar, der får navnet Knæwr og åbner i marts.

Makkerparret lejede sig i december ind i de tomme lokaler i Gerritsgade 21, hvor de indrettede et billetkontor, og imens voksede ideen om en kaffebar. Nu har de lejet lokalerne af den tidligere frisørmester, Johnny Sten.

- Vi fik sat os selv i den situation, at vi var eksponeret for fristelsen til hvad sådan et helt tomt rum kunne bruges til, og vi synes, at ideen om en kaffebar midt i gågaden blev bedre og bedre, forklarer Lasse Bekker.

Han fortæller, at ideen er at indrette en kombineret kaffebar og mocktailbar - drinks uden alkohol - og at Knæwr skal være lidt jazzet og cool og også appellere til den mandlige del af befolkningen.

- Det bliver sådan en cool storbykaffebar med en del ståpladser. Det er lige noget for Svendborg, siger Lasse Bekker, der før har bevist, at han og Rune Kruse kan ramme byens puls.

Lasse Bekker og Rune Kruse driver udover Love-In Festivalen på Skarø og Kammerateriet også Frederiksøens Kaffebar, selskabslokalet Bogholderiet på Frederiksø samt Venbar i Frederiksgade. Desuden står de bag Svendborg Streetfood og den genopstandne havnefest i Svendborg, og med Knæwr rykker de for første gang væk fra havnen og ind i midtbyen.

Makkerparret har i alt 30 ansatte, og langt de fleste af dem arbejder på deltid.

Ny storby-kaffebar midt i gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce