Ny rektor på Oureskolerne


Ny rektor på Oureskolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Kruse afløser 1. december Philippe Sales som rektor for kostgymnasiet

OURE: Et bemærkelsesværdigt generationsskifte finder meget snart sted på Skolerne i Oure Sport & Performance.

Rektor for kostgymnasiet Philippe Sales trækker sig nemlig 1. december fra skoleledelsen og rektorstillingen. Han bliver afløst af gymnasiets prorektor Allan Kruse, der med sine blot 35 år forynger ledelsen gevaldigt.

Allan Kruse har været ansat på skolerne i Oure siden 2004, hvor han var en del af højskolens daglige ledelse, og da skoleåret blev indledt i august 2006 flyttede han over i kostgymnasiets ledelse.

Allan Kruse er cand. mag i dansk og idéhistorie.

Planlagt skifte

Det hul Allan Kruse efterlader i gymnasiets ledelse fører dog ikke til nyansættelser. Allan Kruses nuværende opgaver vil ifølge Jasper Mortensen, der er pr-leder på Skolerne i Oure Sport & Performance, blive fordelt i gymnsiets ledelsesteam, som i forvejen er underomstrukturerering.

Rektorskiftet er på ingen måde et resultat af intern uro. Det understreger Jasper Mortensen. Han peger på, at allerede, da Philippe Sales tiltrådte stillingen som rektor i 2003, var udgangspunktet, at løsningen skulle være midlertidig. Han ville gerne deltage i opbygningen af gymnasiet, men han ville og vil ikke lade sig pensionere som administrerende leder.

Philippe Slaes, der er 55 år gammel, forlader da heller ikke kostgymnasiet.

Han tiltræder nemlig ligeledes 1. december en ny stilling på skolen. Der er tale om en kombinationsstilling, hvor han skal undervise på gymnasiet og varetage pædagogiske udviklingsopgaver.

Ny rektor på Oureskolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce