Kvickly i Svendborg City åbnede aldrig søndag og gør det heller ikke mandag. Der er mistanke om, at der er skadedyr i forretningen

Kunder, der havde tænkt sig at handle i Kvickly Svendborg City, må finde et andet sted at fylde kurven.

Torsdag blev forretningens bagerafdeling lukket på grund af mistanke om skadedyr, og det kom der ikke umiddelbart styr på.

I hvert fald holdt hele forretningen lukket søndag.

Vi fangede varehuschef Søren Friis på telefonen ved 15.30-tiden:

- Da vi mødte klokken seks i morges, fik vi mistanke om, at der var skadedyr i ejendommen. Og for at være 100 procent sikre på ikke at sætte kundernes fødevaresikkerhed på spil, valgte vi at lade være med at åbne, siger han.

Beslutningen blev taget, efter at han havde haft kontakt med skadedyrssikringsfirmaet Anticimex.

- Vi åbner, når vi har styr på situationen, men jeg kan sige med sikkerhed, at vi holder lukket mandag også, siger Søren Friis.

Han vil ikke ind på, hvad det præcist er, der er årsag til mistanken, ligesom det er uvist, hvilken type skadedyr der i givet fald er tale om.

- Jeg har ikke flere kommentarer ud over, at vi er kede af det over for de kunder, der må gå forgæves, og at vi henviser dem til Kvickly Storcenter i Vestergade i stedet, siger varehuschefen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.