Ny lokalliste ser dagen lys

Annelise Ømand går fra at være konservativ til at være socialkonservativ.
Foto: Niels Mogensen Svalebøg

Ny lokalliste ser dagen lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere lokalformand for De Konservative i Svendborg, Annelise Ømand, laver en lokalliste, som stiller op til kommunalvalget.

Stenstrup: Stemmesedlen til kommunalvalget i november bliver formentlig en liste længere.

Den tidligere formand for De Konservative i Svendborg Annelise Ømand opretter en ny lokalliste som hedder Den socialkonservative liste.

Hun slår fast, at hun i tiden efter bruddet med De Konservative i slutningen af januar, har haft en del overvejelser i forhold til, hvordan hun skulle gribe sin politiske fremtid an.

- Jeg har fået flere henvendelser og tilbud, og jeg kunne da ligesom min tidligere partikollega Jørgen Lundsgaard have valgt at melde mig ind i et andet parti, men det gør jeg ikke, fordi jeg i bund og grund stadig er konservativ. Jeg har bare også en mere social profil, understreger hun.

Alene ind til videre

Den nye lokalliste er så ny, at Annelise Ømand ind til videre er det eneste medlem, men en hjemmeside er undervejs, og den ventes at være tilgængelig i løbet af i dag.

Hun slår da også fast, at hun endnu ikke aner, om projektet kommer til at briste eller bære.

- Det skal prøves af. Jeg har talt med en del mennesker, som har opfordret mig til at stille op, men jeg ved jo ikke, hvor det hele ender, siger hun og oplyser, at næste skridt på vejen mod kommunalvalget er, at der skal dannes en egentlig forening.

Læs mere i Fyns Amts Avis lørdag

På mitfyn.dk kan du læse mere om Annelise Ømands brud med de konservative, som hun kaldte ”de stokkonservative”.

Ny lokalliste ser dagen lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce