Ny kommunikationschef på Baggårdteatret

Jannie Schjødt Kold er ny kommunikationschef på Baggårdteatret. Foto: Knud Mortensen

Ny kommunikationschef på Baggårdteatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baggårdteatret har fundet sin nye kommunikationschef i Jannie Schjødt Kold.

Svendborg: Baggårdteatret har fået ny kommunikationschef.

Det er journalist Jannie Schjødt Kold, som har fået stillingen, efter Lene Struck-Madsen fandt nyt job, og teaterdirektør Jakob Bjerregaard Engmann er mere end almindelig tilfreds med sin ansættelse ifølge en pressemeddelelse.

- Det er med stor begejstring og forventningsglæde, at jeg byder velkommen til Jannie. Hun har en teatervidenskabelig baggrund og skarp journalistisk profil, der har markeret sig nationalt. Hun er for ganske nylig flyttet til egnen med sin familie og bygger dermed på fortællingen om Sydfyns enestående tiltrækningskraft. Jeg kan ikke vente til, at teatrets nuværende og kommende publikummer skal møde hende og nyde godt af hendes stærke kompetencer, siger han.

Jannie Schjødt Kold er selvstændig journalist og har blandt andet en fortid på Information og Kristeligt Dagblad, og så har hun læst teatervidenskab på Københavns Universitet samt anmeldt børne- og ungdomsteater for Weekendavisen.

- Baggårdteatret er en vippende bøje i mit kulturhav og en af grundene til, at vi valgte at flytte fra hovedstadsområdet til Sydfyn. Vi havde ledt efter et sted at komme naturen nær og verdensklassekulturen ved. Det ene fandt vi på Thurø, det andet i Svendborg, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

Hun tiltræder 6. august.

Hendes forgænger Lene Struck-Madsen har fået job som projektleder på publikumsprojektet Applaus, som har fået 8,5 millioner kroner fra Kulturministeriet til udvikling af scenekunst. (catj)

Ny kommunikationschef på Baggårdteatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce