Svendborg: Der er vin i glassene, når Galleri Q på Havnepladsen i Svendborg lørdag en 3. marts inviterer til fernisering. Det sker for at sige velkommen til gæsteudstilleren Solveig Bracht-Darholm, der udstiller sine malerier frem til udgangen af april.

Solveig Bracht-Darholm er fra Svendborg og arbejder med fabulerende, farverige akrylbilleder, hvor symbolik, fantasi og organiske former er essentielle. Desuden laver hun skulpturer i fiberbeton, ler og bronze, hvor naturmaterialer ofte også indgår.

Udover forårets gæsteudstilling kan man fortsat se værker af galleriets faste medlemmer: Nanna Takatomi (akvarel), Annelise Johansen (akvarel og grafik), Ilona Hammershøi (encaustic), Inge Ahl (maleri), Anne Grete Tofte Weber (maleri og grafik), Lajla Holm (keramik), Conni Bisschop (keramik), Susanne Kofoed (smykker) og Jette Schapiro (keramik og bronze). (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.