Ny formand i Skårupøre


Ny formand i Skårupøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sekretær Jørgen Larsen ny formand for Borgergruppen Skårupøre/Åbyskov efter Vagn Holm Nielsens tilbagetræden

SKÅRUPØRE: På baggrund af, at formanden for Borgergruppen Skårupøre/Åbyskov, Vagn Holm Nielsen, har trukket sig, har bestyrelsen holdt et nyt konstituerende møde.

Konstitueringen affødte nogle ekstra overvejelser, fordi man ved det konstituerende møde i maj valgte Jørgen Larsen som sekretær og Susanne Sørensen som kasserer, men man undlod at konstituere sig med næstformand.

- Der er i vedtægterne ikke taget højde for den situation, vi er kommet i, men efter en drøftelse valgte bestyrelsen af anlægge den betragtning, at den afgående formand, ikke nødvendigvis ved nedlæggelse af sit hverv, samtidig udtræder af bestyrelsen. Der er altså fortsat syv generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer. Den beslutning blev truffet uden at Vagn Holm Nielsen deltog, fortæller Jørgen Larsen.

Derefter konstituerede bestyrelsen sig med Jørgen Larsen som formand og Susanne Sørensen som kasserer. Funktionen som sekretær varetages i fællesskab af Jørgen Larsen og Vagn Holm Nielsen.

Forinden havde den samlede bestyrelsen (foruden de nævnte: Pernille Veber, Jan Askholm, Thomas Northway og Flemming Hansen) beklaget Vagn Holm Nielsens tilbagetræden og opfordret han til at overveje sin beslutning. Svaret var, at beslutningen ikke stod til at ændre.

Bestyrelsens næste opgave er det planlagte borgermøde i Åbyskov Forsamlingshus på torsdag den 25. oktober. Det bliver en opfølgning af borgermødet i 2006, hvor borgmester Lars Erik Hornemann deltog. Bestyrelsen har inviteret medlemmerne af byrådets nye Nærdemokratiudvalg, der blev etableret i september. Alle udvalgets medlemmer har vist interesse for at deltage, men flere har måttet sende afbud pga. andre møder. Dog deltager Lise-Lotte Tilsted (V), Ulla Larsen (V) og Arne Ebsen (T). Udvalget har bl.a. til formål at sikre, at de mindre bysamfund ikke bliver glemt i den store kommune.

- Ud over nærdemokrati vil vore mærkesager (trafikdæmpende foranstaltninger på Strandvejen, strandene ved Skibspladsen og Skårupøre samt en legeplads i Åbyskov) blive taget op på mødet, siger formand Jørgen Larsen, der opfordrer til, at beboerne i området møder talstærkt på.

Borgermøde i Åbyskov Forsamlingshus torsdag 25. oktober kl. 18.30.

Ny formand i Skårupøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce