Torsdag aften valgte LO Sydfyn sig en ny formand, efter den tidligere formand Tonni Hansen (SF) blev valgt som borgmester i Langeland Kommune. Valget faldt på Susan Bøg Nielsen.

Sydfyn: Torsdag aften holdt LO Sydfyn ekstraordinært repræsentantskabsmøde med henblik på at finde en ny formand, efter den tidligere formand Tonni Hansen (SF) ved kommunalvalget i november fik tjansen som borgmester i Langeland Kommune.

Susan Bøg Nielsen fra Kirkeby - der indtil nu har været næstformand i LO Sydfyn, rykkede et skridt op af stigen, mens posten som næstformand gik til Brita Andersen fra HK Midt. Sidstnævnte er desuden kendt fra sin plads i bestyrelsen på Svendborg Erhvervsskole.

Begge blev valgt uden modkandidat, og spørger man Susan Bøg Nielsen, er hun ikke i tvivl om, hvad hendes vigtigste opgave bliver.

- Det bliver at sørge for, at vi står samlet i fagbevægelsen. Der er så mange billige alternativer, og folk har svært ved at gennemskue forskellen på en rigtig fagforening og fagforretningerne, siger hun med henvisning til de såkaldte gule fagforeninger.

  • Af: