I Multi Mix Svendborg, der netop er blevet stiftet, dyrker man ikke én fast sportsgren

Svendborg: Det er en forening for dem, der gerne vil dyrke idræt, men ikke har lagt sig fast på en bestemt sportsgren.

Sådan kunne byens nyeste forening Multi Mix Svendborgs motto nogenlunde lyde. For som navnet antyder, er det en forening, som rummer mange forskellige idrætsformer på én gang. Det handler i al sin enkelhed om at bevæge sig og være sammen om det, forklarer stifter Ole Pi Rinck.

- Det er en forening, som tager afsæt i at lave idræt i fællesskab, og vi laver de ting, som vi kan samles om. Det betyder, at vi nogle gange spiller basket, og andre gange kan vi løbe en tur. Omdrejningspunktet er det sociale, bevægelse, motion og idræt. Det skal være sjovt og givende at være her, siger Ole Pi Rinck, der har taget idéen med sig fra Sjælland, hvor han har haft succes med en lignende forening gennem 15 år.

Multi Mix Svendborg, der netop er blevet godkendt som forening af Folkeoplysningsudvalget, holder til på Nymarkskolen, hvor den har haltid klokken 17 hver søndag. Indtil videre er de under 10 medlemmer, så der er åbent for, at interesserede kan nå at komme med. For flere informationer kontakt Ole Pi Rinck på ole.rinck@webspeed.dk eller læs mere på foreningens Facebook-side "Multi Mix Svendborg".

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.