Ny chance for musik-messe


Ny chance for musik-messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Det er kun 20 dage siden, Svendborgs politikere sagde nej til at give 100.000 kroner til at sparke gang i en musikinstrument-messe i byen.

Allerede i dag kan det være, de ændrer beslutningen.

Ihvertfald samles politikerne i Økonomiudvalget i dag til møde med kun én sag på dagsordenen:Tilskud til musikinstrument-messen.

Politikerne sagde nej til at give tilskud til messen, da de på deres sidste møde før jul behandlede en lang række forslag fra det kommunalt nedsatte PR-udvalg til aktiviteter i år.

- Det var vi utroligt kede af, siger turistchef Niels Bårvig, der er formand for PR-udvalget.

Musikinstrument-messen var ikke det eneste, politikerne sagde nej til at støtte med penge.

- Men den messe var virkelig hjerteblod for os. Der er store muligheder i den for Svendborg. Den kan blive et nyt fødevaremarked - blot med musikinstrumenter. Der findes i dag ikke sådan en messe nogetsteds i Danmark. Og forhåndsinteressen fra branchen har været meget stor, siger Niels Bårvig.

PR-udvalget har derfor uddybet tankerne med messen og bedt politikerne om igen at se på sagen - og eventuelt fortryde beslutningen fra december.

Til mødet i dag anbefales det fra Centralforvaltningen at give tilskuddet på 100.000 kroner.

- De 100.000 kroner er igangsætningsstøtte. Derefter skal den gerne hvile i sig selv hvert eller hvert andet år, siger Niels Bårvig.

Budgettet for messen er på næsten 900.000 kroner.

PR-udvalget regner med cirka 50 udstillere og omkring 5000 gæster til en sådan messe, hvor hovedaktiviteten skal foregå i SG Hallen og en række andre aktiviteter i Borgerforeningen.

Ny chance for musik-messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce