Ny 10.-klasse skal lære om turisme

Anne Hjortenberg er lærer på den nye linje og skal samtidig fungere som praktikkoordinator. Foto: Sydfyns Fri Fagskole

Ny 10.-klasse skal lære om turisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydfyns Fri Fagskole lancerer ny linje, som er mål­rettet oplevelses- og turistsektoren

Skårup: Der er fremtid i oplevelser og turister, og det tager de nu konsekvensen af på Sydfyns Fri Fagskole.

Når det nye skoleår begynder efter sommerferien, er kostskolen, som ligger i Skårup, klar med en linje, som har særligt fokus på netop turist- og oplevelsessektoren. Den bliver indført i 10. klasse.

Forventningerne er ikke helt små.

- Vi glæder os meget til at søsætte vores nye linje, som kun har fået ros og gode ord med på vejen fra en række af de samarbejdspartnere, vi har med os, siger forstander Birthe Hay Sørensen i en pressemeddelelse.

Samarbejdspartnerne er blandt andet Svendborg Erhvervsskole, Region Syddanmark, Foreningen af frie Fagskoler og dele af Svendborgs erhvervsliv, og ifølge Birthe Hay Sørensen har virksomheder som Bøsøre Camping, Hotel Christiansminde, Hotel Svendborg, Restaurant Ærø, Jensens Bøfhus og Svendborg Museum erklæret sig positive over for tiltaget på et informationsmøde i november 2015.

Linjen er målrettet unge, som er i alderen fra 16 til 20 år, og mens de måske godt kan være usikre, skoletrætte eller umodne, bør de ifølge Sydfyns Fri Fagskole ikke tilhøre en udfordret gruppe.

Da skolen er en kostskole, er der mulighed for at lave en helhedsorienteret indsats, og målet med det hele er at give eleverne mod på at gå i gang med en ungdomsuddannelse, oplyser skolen.

Projektet er støttet af Den Europæiske Socialfond, og undervisningen er i øvrigt lagt i hænderne på læreren Anne Hjortenberg.

Ny 10.-klasse skal lære om turisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce